Direkt zum Inhalt

VDI-MT 4066 Blatt 2

Hygiene requirements for the production and aseptic filling of beverages and dairy products - Hygiene training courses

Auf einen Blick

Englischer Titel

Hygieneanforderungen an die Herstellung und aseptische Abfüllung von Getränken und Molkereiprodukten - Hygieneschulungen

Erscheinungsdatum
2019-05
Herausgeber
Engl. VDI-Gesellschaft Verfahrenstechnik und Chemieingenieurwesen
Zugehörige Handbücher
Seitenanzahl
12
Erhältlich in
Deutsch, Englisch
Kurzreferat

The high hygienic demands of production and aseptically filling of microbiologically sensible beverage and dairy products require a personnel's extended knowledge and experience. It is recommended to provide hygienic courses of category A and category B described in this standard in the contract for the hygienically oriented planning, construction, operation and maintenance of plants for production and filling of beverage and dairy products. Subjects of a course according to this standard are VDI 4066 Part 1 (beverages) and VDI 4066 Part 4 (dairy products).

Inhaltsverzeichnis der Richtlinie ansehen

Richtlinie bestellen

Preis ab
58,00 EUR inkl. MwSt.
Bei DIN Media bestellen

FAQ

Stellen Sie Ihre Frage / Nehmen Sie Kontakt mit uns auf

Teilen